Airco

Dienst

Airconditioning

Met de vakkundigheid die je van ons kent komen we jouw airconditioning en warmtepompen installeren. Airconditioning zorgt, naast het verkoelen van de ruimte, voor het verminderen van de luchtvochtigheid en filtert de lucht. Een warmtepomp verplaatst of ‘’pompt’’ warmte op in huis. De warmtepomp werkt op elektriciteit en de al aanwezige warmte in huis wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te pompen.

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.24.52 PM 1
Dienst

Airconditioning

Met een airco kunt u het hele jaar door dag en nacht genieten. Tijdens de warme zomerdagen kan de temperatuur in huis aardig oplopen. Daardoor wordt het minder aangenaam in uw woning. En het laatste wat u wilt in de snikhete zomernachten is dat u niet kunt slapen, doordat het veel te warm is in de slaapkamer. Met een airco is dit verleden tijd. Hiermee geniet u namelijk van een prettige temperatuur in huis. Zelfs in de winter, want airco’s kunnen tegenwoordig ook verwarmen. Daarnaast hebben zij extra functies, ideaal dus!

Amazon installatietechniek komt graag vrijblijvend langs om de ideale airco te adviseren.Uitsluitend werken wij enkel met A-merken, zoals Daikin, Toshiba, Mitsubishi,enz..

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.24.52 PM
Dienst

Airconditioning

Wij bieden verschillende split-unit airco’s van A-merken Een split-unit airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. De binnenunit wordt op een vaste plek aan de wand in de woning geplaatst, het buitendeel aan de gevel van de woning of op een plat dak. De airco’s van een a-merk maken voor 80% gebruik van de energie uit de buitenlucht. De modellen zijn uitgerust met een kenmerkende inventertechnologie die de motorsnelheid efficiënt regelt. Daardoor wordt het energieverbruik tot 30% verlaagt. Daarnaast zijn de airco’s bijna geruisloos. Het gedeelte van het apparaat dat het meeste geluid maakt, bevindt zich namelijk buiten. En niet geheel onbelangrijk: het strakke design van de wandmodellen zorgt voor een stijlvolle uitstraling.Amazon installatietechniek helpt u bij het maken van de juiste keuze. Samen met u bepalen wij de ideale plaats voor de binnen- en buitenunit. Wij kunnen binnen enkele weken de airco leveren en voor u installeren.

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.24.52 PM 3

Neem vrijblijvend contact met ons op!