Over ons

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.27.18 PM 1
OVER ONS

Amazon is vakmanschap in een ondernemingsvorm

Amazon staat voor vakmanschap. In alles dat we doen, werken met we niet alleen met onze kennis, maar ook met ons hart. We geloven in een persoonlijke benadering en begrijpen als geen ander dat betrouwbaarheid voor de klant van essentieel belang is. De cv-ketel of verwarming bijvoorbeeld, zijn belangrijke elementen in jouw woning of werkomgeving. Het is belangrijk dat deze goed werken en dat er niet continu reparatiewerkzaamheden uitgevoerd hoeven te worden. Daar zetten wij ons bij Amazon volledig voor in. Met onze jarenlange ervaring kennen we de kneepjes van het vak en kunt u rekenen op professionals die weten wat ze doen. Laat je verassen door de expertise en het vakmanschap van Amazon.

ONZE DIENSTEN

Wat doen wij?

CV-ketel

Verwarming

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.25.52 PM 4
OVER ONS

Gecertificeerd en vakkundig

Onze vakkundigheid is nauw verbonden met onze certificering. We beschikken over veel certificaten die aantonen dat we de nodige vakkundigheid hebben om jouw installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Voeg daar onze ruim 25 jaar ervaring aan toe en je kunt rekenen op vakkundigheid die niet teleur zal stellen. We zetten ons in om met duurzame energieoplossingen te komen, zodat je jouw huis of werkomgeving zonder schuldgevoelens soepel kunt laten draaien. Een van onze certificaten, de CO-certificering, waarborgt de kwaliteit van het werk dat wij verrichten. We controleren namelijk onze werkzaamheden stapsgewijs en leggen de resultaten vast. Mocht er dan ergens iets nog niet goed (genoeg) lopen, dan kunnen we daar direct wat aan doen.

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.25.52 PM 14
OVER ONS

Klantgericht en klantvriendelijk

Naast onze vakkundigheid, vinden we het net zo belangrijk dat jij, onze klant, tevreden bent over de service die we leveren. Dat betekent allereerst dat je bij ons kunt rekenen op klantgerichtheid. Klantgerichtheid staat voor aandacht voor de klant. Het staat voor het horen van jouw wensen en vragen en daarover in gesprek gaan. We communiceren in korte, directe lijnen, wat de communicatie helder houdt. Alle gemaakte afspraken komen we na en in alles wat we doen is klantvriendelijk een steeds terugkerend element. We willen namelijk niet alleen goed werk leveren, maar ook een goede werkrelatie opbouwen.

WhatsApp Image 2022 08 26 at 2.25.52 PM 25
OVER ONS

Kwaliteit & service

Kwaliteit en service dat mag u verwachten van Amazon installatietechniek & onderhoud.Of het nu gaat om installeren van een badkamer, centrale verwarmingssystemen, airconditioning luchtbehandeling waterontharding of regeltechnische installatie;Dit is voor ons dagelijkse kost.Altijd met evenveel zorg & kwaliteitMet een strakke planningen en een uitstekende organisatie. En meer dan kwart eeuw ervaring en vakmanschap, van opdracht tot oplevering!

Waarom kiezen voor ons?

Vakmanschap

Hoge kwaliteit

Maatwerk

Testimonials

Wat vinden onze klanten?

angelique
angelique
2022-06-20
Rob Flierman
Rob Flierman
2022-06-11
Een zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf; helpt je dezelfde dag nog om de koudwater-unit van de stadsverwarming te vervangen nadat deze spontaan is gaan spuiten.
Frederic A
Frederic A
2021-11-27
Ahmed Taha
Ahmed Taha
2021-06-13
peter renting
peter renting
2021-02-08
Toppie snel geholpen en regelen ben ik blij
S. Jongepier
S. Jongepier
2018-04-02
Heel betrouwbaar
Raymond Paschedag
Raymond Paschedag
2017-11-27
Gewoon goed en betrouwbaar.
wilcoo onrust
wilcoo onrust
2017-11-16

Neem vrijblijvend contact met ons op!